Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 
Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Lilianna
Dodano: 2017-08-16
Pobyt od: 2017-08-12 do 2017-08-15 IP: xx.26.62.235
 
 
  

Cichy, kameralny camping. Blisko do sklepu,restauracji, a także do zamku w Velkich Losinach i aquaparku. Są też niedaleko piesze trasy górskie i piękne krajobrazy. Właściciele campingu są bardzo mili i chętnie podpowiedzą co warto zwiedzić.


 
 

Michał B.
Dodano: 2013-05-07
Pobyt od: 2012-05-31 do 2012-06-02
 
 
    

Świetne miejsce, cisza, spokój, i wszędzie blisko, a warunki doskonałe.Polecam!


 
 

GUCCIO63
Dodano: 2012-07-26
Pobyt od: 2012-07-20 do 2012-07-24
 
 
   

fajne warunki, niedrogo, no i super piwo z kija.


 
Hanna i jej siostry
Dodano: 2012-06-20
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-11
 

Właśnie wróciłam z tego sympatycznego miejsca i mogę tylko potwierdzić wszystkie miłe wpisy moich poprzedników.Polecam wszystkim prawdziwym turystom spragnionym ciszy,miłej atmosfery i prawdziwie domowych warunków.To wymarzone miejsce na odpoczynek po ciężkiej pracy.NIE DLA SNOBÓW ! Uwaga ! W zasięgu ręki WYJĄTKOWO DOBRE PIWO !


 
Jarek P.
Dodano: 2011-08-21
Pobyt od: 2011-08-19 do 2011-08-21
 

Byliśmy w przedostatni weekend wakacji 2011. Było bardzo przyjemnie, właściciele biegle mówią po polsku, niemiecku i angielsku. Pokoje czyste z nowymi łazienkami - choć ten dom jest najstarszy w tej wiosce. Blisko do basenu, w którym jest ciepła woda. Oprócz tego jest zamek z pięknym parkiem i muzeum w starej papierni. Okolica dobra na spacery, warto wziąźć z sobą rowery. Obok pensjonatu jest pole namiotowe, można zrobić sobie grilla lub ognisko. Polecam i pozdrawiam właścicieli pensjonatu MLYN.


 

Dodano: 2009-08-15
 

Będąc rowerem na trasie Mędzylesie -Wiedeń-Międzylesie w drodze powrotnej zatrzymałem się na dwa noclegi.Zostałem bardzo mile przyjęty.Gospodarze życzliwi i bardzo gościnni.Dziękuję i polecam 2009.08.14 Krzysztof Baranowo k/Poznania


 
Gosia i Staszek
Dodano: 2009-07-08
 

Byliśmy w Pensjonacie kilka dni temu razem ze znajomymi z Niemiec. Zajmowaliśmy apartament z aneksem kuchennym. Smażyliśmy nawet świeżo złowione pstrągi. Świetne warunki mieszkalne, wszędzie blisko, wspaniała okolica, Gospodarze mili i serdeczni. GORĄCO POLECAMY !!!


 
Augustyn
Dodano: 2009-07-07
 

W pensjonacie "mlyn" mieszkalem 2 tygodnie i bardzo mi sie tam spodobalo.Uwazam, ze jest to wspaniale miejsce w ktorym mozna milo spedzic czas no i przede wszystkim odpoczac od miastowego zgielku i szarej codziennosci.Na terenie pensionatu panuje wyjatkowa atmosfera,a wspaniale warunki mieszkalne i przyzwoita cena sprawiaja ze pensjonat jest chetnie odwiedzany przez rodziny z dziecmi.Szczerze z calego serca polecam wypoczynek w tej przepieknej okolicy wszystkim tym, ktorzy jeszcze nie doswiadczyli uroku tego miejsca odpoczynku.


 
Patrycja
Dodano: 2009-04-20
 

Bylam tam rok temu, sliczna okolica, spokoj, cisza, relaks a wieczorkiem kapiel w termalnym basenie. Jesli chodzi o sam pensjonat-super warunki, wysoki standard a do tego przystępne ceny. Warto wspomniec o gospodarzach-mili, goscinni a przede wszystkim mowia po Polsku! Gorąco polecam NAPRAWDĘ WARTO!


 
Ania
Dodano: 2009-04-19
 

Bardzo fajny pensjonat, wspaniala okolica stworzona dla rodzin. Cisza, spokoj.Idealne miejsce dla wycieczek rowerowych i spacerow.Polecam!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie